Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Natt- och larmpatrull

Är du en initiativtagande lagspelare med erfarenhet av äldreomsorg? Är du dessutom utbildad undersköterska eller student inom vård och omsorg? Vill du ha en rolig och spännande tjänst där du får möjlighet att ge de äldre i Nacka kommun en tryggare tillvaro? Hos natt- och larmpatrullen erbjuder vi dessutom goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan redan idag!  

Ditt uppdrag  

Natt- och larmpatrullen är en bilburen hemtjänst som utför insatser hos kunder i hela Nacka kommun dygnet runt och utgår från Sofiero seniorcenter i Björknäs. Larmpatrullen ansvarar för att besvara och åtgärda trygghetslarm hos kund dag, kväll och nattetid. Nattpatrullen utför beviljad insats hos kund i enskilt hem nattetid. Läs mer om våra insatser här

Som sommarvikarie på natt- och larmpatrullen arbetar du tillsammans med dina kollegor, där kundens behov styr samt är utgångspunkt för insatserna. Vid larminsats är ni alltid två kollegor. Vanliga arbetsuppgifter är omvårdnad, tillsyn samt att besvara trygghetslarm. Vidare kan det förekomma tekniska åtgärder som att installera samt avinstallera larm. Dokumentation ingår även som en viktig del i ditt arbete.   

Som sommarvikarie tar du över en ordinaries fasta schema. Perioderna kan variera mellan juni till slutet av september. 

Arbetstider:

Larmpatrullen kl. 07:00-15:00 alt 15:00-22:30

Nattpatrullen kl. 22:15-07:30

Din erfarenhet  

Krav:

 • Manuellt B-körkort
 • Du måste vara minst 18 år
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Arbetat med vård och omsorg
 • Dokumentations- och datorvana

Meriterande:

 • Avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg
 • Erfarenhet av äldreomsorg
 • Arbetat med somatiska- och demenspatienter tidigare

Är det här du?  

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som sommarvikarie på natt- och larmpatrullen ser vi att du är en flexibel och initiativtagande lagspelare. Vidare är du trygg i din roll som vård- och omsorgsgivare då du ger stöd till kunder och dina kollegor i oförutsedda omvårdnadssituationer. Då du arbetar direkt med verksamhetens kunder kräver arbetet personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Arbetet förutsätter god fysik förmåga då lyft samt förflyttningar förekommer.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder 

Som sommarvikarie på natt- och larmpatrullen är du anställd av Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat. Du erbjuds möjlighet att arbeta som timvikarie innan och efter ditt sommarvikariat.

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. 

Utdrag ur belastningsregistret 

I enlighet med Nacka Socialnämnds beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning. Använd blankett 442.5 för Skola och förskola. Begär gärna utdraget i samband med att du skickar in din ansökan för att underlätta rekryteringsprocessen. 

Intresserad? 

I denna rekryteringsprocess har vi valt att rekrytera utan personligt brev. Vid bedömningen av din ansökan för denna tjänst utgår vi ifrån ditt CV och ett antal frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Det är viktigt att ditt CV tydligt beskriver arbetsperiod och dina arbetsuppgifter. Rekryteringsprocessen består av gruppintervju och referenstagning. Urvalet kommer att ske löpande.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Theo Nguyen, Jr. Rekryteringsspecialist, theo.nguyen@nacka.se, 070 431 99 95

Vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/137
Kontakt
 • Theo Nguyen, Jr. Rekryteringsspecialist, 0704319995
 • Therese Prohorenko, Rekryteringsspecialist, +4687188982
Facklig företrädare
 • Yvette Forssmark, Vision, 08-7189168
 • Jenny Hjelte, Kommunal, 08-7188978
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb