Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Nacka gymnasium

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Nacka gymnasium är en stor och attraktiv gymnasieskola med ett centralt läge tio minuter från Slussen och promenadavstånd till Nacka Forum. Skolan har 200 anställda och ca 2 200 elever fördelade på 18 utbildningar, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Skolan har i över tio år varit en av de populäraste gymnasieskolorna i länet. I SKR:s jämförelser mellan kommunala gymnasieskolor i Sverige ligger Nacka gymnasium i topp.

En riktig skola - så brukar våra elever beskriva Nacka gymnasium och det är en beskrivning som vi tycker stämmer bra. På Nacka gymnasium finns allt vad man kan förvänta sig av ett gymnasium där man tar utbildning på allvar. Helt enkelt en trygg miljö där förutsättningarna finns för att man som elev ska lyckas med sina studier.

Nacka gymnasium är en av Stockholmsområdets största och mest populära gymnasieskolor och vi söker nu en gruppchef till vårt skolkök. Vi strävar alltid efter att vara Sveriges bästa gymnasieskola!

Ditt uppdrag
Tjänsten som gruppchef/kökschef på Nacka gymnasium är en av Stockholms mest spännande och intressanta storköksuppdrag. I tjänsten ingår personalansvar för kökspersonalen och tillsammans med ditt team på 17 personer har du ansvar för att varje dag tillaga 3300 portioner mat till elever och personal på Nacka gymnasium och Eklidens skola. 

I uppdraget ingår också ansvar för Nacka gymnasium välbesökta cafeteria och dess utbud. En betydande del av utbudet bakas i den nyrenoverade bageridelen som ligger i anslutning till skolköket. Vi ser skolmaten som en pedagogisk resurs och vi vet att elever som är mätta och nöjda presterar bättre under skoldagen. Kökschefen har därför en mycket viktig roll på skolan och vår skolrestaurang är en central del av skolans verksamhet.

Din närmaste chef är rektor och du ingår i ett team med fastighetssamordnare samt administrativ samordnare.

Din erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad kock och uppskattar ansvar, du har:
- erfarenhet av att ha drivit storkök eller skolkök med ekonomi- och personalansvar
- erfarenhet av att arbeta med olika IT-system och ansvara för inköp och planering av såväl menyer som personalresurser.

Är det här du?
Vi vill att du:
- har goda förhållningssätt och samarbetar professionellt med andra
- är modig, vågar göra, är självständig och utvärderar
- är lyhörd, lyssnar aktivt, arbetar med kunskapsspridning och kunskapsdelning
- är nytänkande och letar efter nya lösningar för att tillvarata varje anställds potential.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder 
På Nacka gymnasium arbetar du med kompetenta, kollegor i en välfungerande och modern köksmiljö. Du har tillgång till goda resurser och inarbetade specialist- och stödfunktioner och du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Självklart har du en egen dator och arbetsplats. Läs mer om Nacka gymnasium här 

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. 

Intresserad? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattning heltid 100%. Tillträde 5 augusti 2024.

Om du vill bli en del av Nacka gymnasium och Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Johan Lundström på 08-718 81 08 och johan.lundstrom@nacka.se.

Sista ansökningsdag är 28 maj men urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/225
Kontakt
  • Johan Lundström (rektor), 08-7188108,johan.lundstrom@nacka.se
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
  • Kommunal, Pyret Due Hedlund , pyret.due.hedlund@nacka.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb