Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Myrsjöskolan

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Är du en engagerad, legitimerad lärare som brinner för din pedagogiska gärning? Tycker du om att arbeta med elever på mellanstadiet? Trivs du med att utveckla dina elever till fina, trygga medborgare för framtiden? Då söker vi just dig. 

Ditt uppdrag
Till terminsstart i augusti 2024 söker vi dig Lärare åk 4-6 till Myrsjöskolans mellanstadium. Du ska undervisa i och brinna för dina ämnen Sv, So och gärna En. Du kommer arbeta i lag med de övriga lärarna som undervisar i åk 4 och på mellanstadiet.  

Din bakgrund
Du är legitimerad lärare med goda ämneskunskaper. Du får gärna ha flera års erfarenhet som lärare. Vidare är du en trygg lärare som vågar testa nytt och driva pedagogisk utveckling. Du skapar goda relationer till dina elever, skapar en god arbetsmiljö och får dem att vilja lära sig mer. Du har god vana vid att arbeta med IT i undervisningen. 

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Myrsjöskolan är en välorganiserad och strukturerad F-9 skola där elever och lärare trivs, det är högt i tak och det är en tillåtande miljö. Vi arbetar efter mottot – ”Elever som trivs i sin skola lär sig mer” och eleverna når mycket goda resultat. 

Myrsjöskolan har ett välfungerande elevhälsoteam och trygghetsteam och vi arbetar mycket med hälso- och kamratstödjande aktiviteter. Skolan har en god materiell standard och IT-miljö där vi arbetar 1-till -1 från åk 4. För fem år sedan flyttade F-6-delen in en ny skolbyggnad mer anpassad till dagens skola. Vi är en övningsskola för lärarstuderande vid Stockholms universitet. Skolan är en populär skola och söktrycket att få placera sina barn på skolan är stort. Läs gärna mer om oss här. Under ”Att börja på Myrsjöskolan” finns presentationer av skolan och vår verksamhet.

Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat på 100% från skolstart i augusti fram till nästa sommar. 

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Bibbi Anderson på 070-431 8553 eller via mail bibbi.anderson@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/245
Kontakt
  • Bibbi Anderson (biträdande rektor), +4687188553,bibbi.anderson@nacka.se
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb