Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Nacka seniorcenter

Vi söker dig som vill bidra till att Nackas äldre får en fantastisk tillvaro och att de får den vård och omsorg de behöver? Är du utbildad eller studerar till undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg? Skicka in din ansökan och bli en av våra sommarvikarier!

Ditt uppdrag
Nacka Seniorcenter (NSC) är en mötesplats för seniorer och är det kommunala alternativet för äldreomsorg. Här erbjuds sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. Utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt skapar vi en trygg och säker miljö där delaktighet och de enskildas behov av vård och omsorg av god kvalitet är styrande i alla insatser. Arbetet som undersköterska/vårdbiträde centreras runt att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygga. Kundens behov är alltid utgångspunkten för insatserna, och vi följer deras önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad.

Våra fyra Seniorcenter finns i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo. Läs mer på vår hemsida.

Vi söker nu personal till våra seniorcenter som vill jobba efter ett schema under sommaren med pass förlagda dag, kväll och helg. För att skapa kontinuitet för våra boende ska du kunna arbeta en längre (minst 6 veckor) sammanhängande  period under juni-september. Vi ser gärna att du är tillgänglig redan nu för en timanställning där du kan arbeta minst 4 pass i månaden.

Rollen omfattar, men är inte begränsad till:

 • Omvårdnad
 • Besvara larm
 • Dokumentation
 • Sociala aktiviteter
 • Delegering av medicin

Är det här du? 
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller att du under dina studier gjort praktik i en liknande verksamhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av demens.

Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbeta väl i grupp. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana.

Din erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har:

 • Avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg, förslagsvis som undersköterska
 • Erfarenhet av äldreomsorg
 • Erfarenhet av att arbeta med demenspatienter
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Dina personliga kompetenser 

 • Serviceinriktad
 • Empatisk
 • God samarbetsförmåga
 • Lyhörd

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.

Vi erbjuder 
Som timvikarie är du anställd av Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid månadsvikariat och korttidsfrånvaro du får passförfrågningar utifrån din egen tillgänglighet. För kundernas trygghet ser vi att du har möjlighet att arbeta minst fyra pass per månad, men gärna mer. För den som är intresserad finns också goda möjligheter till längre vikariat, alltså att arbeta enligt schema. Naturligtvis utgår ersättning enligt kollektivavtal för obekväm arbetstid.

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Utdrag ur belastningsregistret
I enlighet med Nacka Socialnämnds beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning. Använd blankett 442.5. Begär gärna utdraget i samband med att du skickar in din ansökan.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mithoo Theander mithoo.theander@nacka.se +4687188705 eller Therese Prohorenko therese.prohorenko@nacka.se eller +4687188982. 

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Rekryteringsprocessen består av gruppintervju och referenstagning. Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/23
Kontakt
 • Therese Prohorenko, +4687188982
 • Mithoo Theander, +4687188705
Facklig företrädare
 • Yvette Forssmark, Vision, 087189168
 • Jenny Hjelte, Kommunal, 087188978
Publicerat 2023-01-13

Tillbaka till lediga jobb