Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Myrsjöskolan

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Är du en engagerad lärare som vill arbeta med kompetenta kollegor inom ämnet? Vi söker dig med lärarexamen och behörighet i slöjd för årskurserna 7-9. Tjänsten är tillsvidare med omfattningen 100% med start 12 augusti 2024.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i ett av våra sex arbetslag tillsammans med erfarna lärare. Vi har små undervisningsgrupper med 20 elever per klass, i slöjd är de flesta grupperna som högst 15 elever. Du kommer att arbeta i en välutrustad slöjdsal för trä/metall med goda förutsättningar för undervisning av hög kvalitet. Ämnesgruppen i slöjd består av flera lärare vilket skapar goda förutsättningar för samarbete. Mentorskap ingår i tjänsten.

Din erfarenhet
Vi söker dig som är en legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurs 7-9 i slöjd som trivs med att utveckla elever till kompetenta, trygga, goda medborgare för framtiden. Du har erfarenhet av undervisning på högstadiet. 

Är det här du?
Vi ser att du är en engagerad och trygg lärare som skapar goda relationer till dina elever. Dessutom har du en god struktur i undervisningen som fångar elevernas nyfikenhet och medverkan. Vi ställer höga krav på att våra medarbetare är kompetenta, motiverade och stolta över sitt arbete. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Som anställd har du utöver ett friskvårdsbidrag på 3000 kr möjligheter till träning på arbetsplatsen.  

Myrsjöskolan erbjuder goda förutsättningar med kompetenta kollegor. Vi är en skola där elever och lärare trivs tack vare personalens stora engagemang. Hos oss finns en stark sammanhållning och lång kontinuitet hos personalen vilket skapar god trivsel. Samtliga våra elever har en egen dator och vi har väl utvecklade IT-lösningar på skolan samt god tillgång till fysiska läromedel. På skolan finns ett välfungerande elevhälsoteam. Vi arbetar efter mottot "Elever som trivs i sin skola lär sig mer" och når mycket goda resultat. Läs mer om oss här 

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Robert Egerot på 08-718 97 07 och robert.egerot@nacka.se.

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2024-05-29. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12 (Provanställning kan komma att tillämpas)
Löneform Månadslön ferietjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/211
Kontakt
  • Robert Egerot (biträdande rektor), +4687189707
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb