Nacka kommun,, Biståndshandläggargruppen

Vill du ha ett omväxlande arbete och bli en del av ett proffsigt team som varje dag arbetar för att göra skillnad för Nackas seniorer? Vi söker nu en boendesamordnare till vårt team!

 Ditt uppdrag:

Äldreenheten har i uppdrag att säkra att Nackabor över 65 år får det stöd de behöver för att leva under trygga förhållanden. Genom flexibilitet och gemensamt ansvarstagande möter vi våra kunder i en äldreomsorg som står inför en spännande framtid där vi tillsammans behöver hitta de bästa lösningarna utifrån demografiska utmaningar, pandemins lärdomar och välfärdsteknikens möjligheter. Vi arbetar mot tydliga mål och med Nackas seniorer i fokus. Hos oss är medarbetarna vår viktigaste resurs.

Äldreenhetens biståndshandläggarteam består av två team med cirka 15-16 medarbetare i varje team. Du kommer att tillhöra team två som består av 16 biståndshandläggare, en gruppledare och en gruppchef. I team två finns en boendesamordning som bland annat ansvarar för placeringar på särskilt boende, dagverksamhet och korttidsboende. Boendesamordningen arbetar gentemot båda teamen. I uppdraget som boendesamordnare ingår det att verkställa beslut genom att boka platser på korttidsboende, dagverksamhet och särskilt boende som fattas av biståndshandläggare på enheten, sammanställa statistik till ledning och rapportering av ej verkställda beslut till IVO. I rollen ingår det mycket samverkan och relationskapande med interna och externa kontakter. För att trivas i rollen bör du ha god struktur, tycka om att arbeta självständigt och ha en fallenhet för att bygga relationer då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt.

Vi önskar att du som söker är nyfiken och kreativ och gillar utveckling. Rollen kräver att du har ett strukturerat arbetssätt, förmåga att se detaljer i helheten samt god prioriteringsförmåga. Du arbetar rättssäkert och har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Din erfarenhet:

  • Socionomexamen.

Meriterande:

  • Erfarenhet av äldreomsorg på myndighet.
  • Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.
  • Erfarenhet av boendesamordning
  • Erfarenhet av biståndshandläggning för äldre
  • Erfarenhet av arbete i verksamhetssystemet Pulsen Combine

Vi erbjuder:

Här får du chansen att arbeta i en kommun som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Äldreenhetens arbete genomsyras av vår strategi för hälsosamt åldrande och att vara en äldrevänlig kommun.

Läs mer om våra förmåner Här.

Intresserad?

Tjänsten är tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på Elin. Bengtsson@nacka.se, 08-718 81 93 eller Linkedin.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2024-06-23

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/284
Kontakt
  • Elin Bengtsson, +4687188503
Facklig företrädare
  • Vision, Zubeyde Arslanerkekoglu, zubeyde.arslanerkekoglu@nacka.se
  • Akademikerförbundet SSR, Hanna Arvinell (ordförande), hanna.arvinell@nacka.se
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb