Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Myrsjöskolan

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Myrsjöskolan söker vikarie i Ma/NO åk. 7-9

Vi söker dig som vikarie i matematik och NO för undervisning i åk. 8. Omfattningen är 100% under vårterminen 2023 med möjlighet till förlängning.

Uppdraget som lärare i Ma/NO hos oss

Du kommer att arbeta i ett av våra sex arbetslag tillsammans med erfarna lärare, vi har små undervisningsgrupper med max 20 elever i varje klass och ett välfungerande elevhälsovårdsteam. Som lärare i NO kommer du även att undervisa i ämnet teknik. I ämnesgruppen finns lång erfarenhet och möjligheter att utvecklas tillsammans. Samtliga våra elever har en egen dator och vi har väl utvecklade IT-lösningar på skolan.

Vi arbetar efter mottot "Elever som trivs i sin skola lär sig mer" och når mycket goda resultat.

Vi erbjuder dig

Myrsjöskolan är en skola där elever och lärare trivs tack vare personalens stora engagemang, här finns tydliga strukturer och rutiner. På vår skola finns det goda förutsättningar för undervisning med en stor Ma/NO-institution och små undervisningsgrupper. Utöver traditionella läromedel har vi på skolan tillgång till flertalet digitala läromedel, bland annat NE.se-läromedel och Kunskapsmatrisen. 

Din bakgrund

Du har erfarenhet av att undervisa i matematik och NO på högstadiet. Vidare är du en engagerad och trygg lärare som vågar testa nytt och skapar goda relationer till dina elever. Vi ser att du har en variationsrik undervisning som fångar elevernas nyfikenhet och medverkan. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi erbjuder en heltidstjänst under vårterminen med tillträde februari 2023 eller enligt överenskommelse. Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer under sökprocessen.

För mer information om tjänsten kontakta bitr. rektor Robert Egerot, tel. 070-4319707 eller via mail robert.egerot@nacka.se

Läs gärna mer om våra verksamheter på https://www.nacka.se/valfard-skola/myrsjoskolan/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-23
Löneform Månadslön ferietjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/13
Kontakt
  • Robert Egerot, +4687189707
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-02-24

Tillbaka till lediga jobb