Hej VFU-student!

Är du snart nyexad lärare eller förskollärare och har gjort VFU inom Nackas kommunala skolor och förskolor? Är du intresserad av oss som arbetsgivare? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Genom att du skickar in en intresseanmälan kan vi ha din ansökan tillgänglig den dagen vi söker nya medarbetare. En intresseanmälan innebär att du visar ditt intresse för att jobba hos oss, även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu som matchar dig. Du skickar in din intresseanmälan utan personligt brev, vi behöver endast ditt CV och att du svarar på några urvalsfrågor.

Vad händer med din intresseanmälan?
När du skickar in din intresseanmälan blir dina uppgifter tillgängliga för vår rekryterare under sex månader. Det kan hända att du blir kontaktad av vår rekryterare som ser att du matchar en specifik tjänst som då tipsar dig om tjänsten. Du måste söka tjänsten själv. Även rekryterande chefer kommer få tips om dig i lämpliga rekryteringar.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nackas kommunala skolor och förskolor, tveka inte att skicka in din intresseanmälan!

Vill du veta mer om vad det innebär att skicka in en intresseanmälan till oss är du välkommen att kontakta projektstrateg Marta Espinoza på marta.espinoza@nacka.se och 08-718 76 66 eller rekryteringsspecialist Elin Frantz på elin.frantz@nacka.se och 070-431 91 64.

Vi ser fram emot att få din intresseanmälan!

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies