Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Boo Gårds förskola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Boo Gårds förskola är en av tre förskolor som tillhör Södra Boo rektorsområde. Förskolan är belägen i ett lugnt villaområde i Boo med närhet till hav och skog. I och med att vi ligger i anslutning till natur med skog, vatten och ängsmark ser vi vår fantastiska omgivning som ett stort komplement till vår förskola och utnyttjar gärna detta i undervisningen. Vi har åtta avdelningar uppdelade i tre storarbetslag. Varje termin startar vi upp med temat ”Jag till Vi” där vi lär känna varandra och bygger trygghet, struktur och rutiner.

Vi söker engagerade, nyfikna och erfarna förskollärare till Boo Gårds förskola som vill vara samspelande lagspelare i vårt team.

Ditt uppdrag
Boo Gårds förskola är en av tre förskolor inom Södra Boo rektorsområde.  Nu söker vi  kompetenta och drivna förskollärare. Du kommer att arbeta i ett team med erfarna förskollärare och barnskötare som är pigga på att driva utveckling och alltid har barnens bästa i fokus. Våra prioriterade områden är språk och matematik.

Vi söker tydliga ledare som tillsammans med kollegor leder det pedagogiska arbetet på plats. Du ansvarar, i samverkan med dina kollegor, för uppföljning, utvärdering, utvecklingssamtal och skriftlig information till vårdnadshavare. 

Tillsammans ska du med dina kollegor skapa utmanande och kreativa miljöer i verksamheten vilket stimulerar till undervisning samt utforskande och samarbetsinriktat lärande i barngrupperna.

Vårt grundläggande synsätt är att det är barnets lärande och trygghet som står i fokus och det är de vuxna på förskolan som ska skapa förutsättningarna. Vårt uppdrag är att hela tiden utveckla, stötta och utmana barnen till lärande så de kan växa upp med de bästa förutsättningarna och blir sitt bästa jag.

Är det här du?
Är du en driven förskollärare?
Är du bra lagspelare och trivs i ett högt tempo? 
Trivs du i naturen? Närheten till naturen gör att mycket av verksamheten sker utomhus.
Är du en utbildad förskollärare med flera års erfarenhet av att utveckla undervisningen in förskolan?
Har du en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt?
Inspireras du av att leda ditt arbetslag och tillsammans med dem på ett kreativt sätt utveckla undervisningen och lärmiljön?

Din erfarenhet
För dessa tjänster krävs att du är legitimerad förskollärare och att du har erfarenhet av att leda kollegor samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete där barnets utveckling dokumenteras och följs upp. Din egen kunskap och erfarenhet av digitala verktyg är stor, att du har erfarenhet av att följa upp och dokumentera och planera undervisningen men även vara trygg i läroplanen så att mycket spontan undervisning sker.

Det är viktigt att din grundsyn är barnens behov och att du möter vårdnadshavare, barn, kollegor och andra parter med respekt.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 

  • En stor arbetsplats med närhet till naturen
  • Vi erbjuder dig friskvårdspeng samt subventionerad lunch.
  • Arbetskläder
  • En stöttande utvecklingsledare
  • Fri parkering på förskolan. 


I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad? 

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Elisabeth Wahlström på 070-431 86 80 och elisabet.steglin-wahlstrom@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2024-05-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07 (Provanställning kan komma att tillämpas)
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/235
Kontakt
  • Elisabet Wahlström (biträdande rektor) , 0704318680
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-08

Tillbaka till lediga jobb