Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Neglinge skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Neglinge skolas vision är att skapa en trygg, utmanande och rolig mötesplats med sikte på framtiden för alla barn och vuxna varje dag. På Neglinge skola finns årskurserna F-5. Vår pedagogiska plattform bygger på Maximal utveckling, Reellt inflytande, Trygghet, Ordning och arbetsro samt Individuell utvecklingsplan och Skriftlig information.

Vi arbetar dagligen med att stimulera till ett livslångt lärande med framtiden i fokus. Alla barn och elever ska få en hållbar grund av kunskaper, kompetenser, förmågor och värderingar inför framtiden. Skolan erbjuder en god studiemiljö som ger lust och inspiration att lära och som utvecklar elevernas självförtroende, inflytande och förmåga att ta ansvar. Kultur, tradition och framtid präglar vårt arbete.

Hjärnan vill ha roligt, så det ska vara roligt att lära!

Unik möjlighet för lågstadielärare!
Till höstterminen 2024 söker vi en behörig lågstadielärare till förskoleklass på Neglinge skola i Saltsjöbaden. Vår skola är belägen i ett naturskönt och lugnt område nära hav och skog. Vi erbjuder våra elever en stimulerande och kreativ undervisning med hög kvalitet där trygga, kompetenta och empatiska vuxna finns närvarande.

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns lärande. Som lärare på vår skola kommer du att få leda nyfikna och studiemotiverade elever. Det finns rika möjligheter att skapa spännande lektioner med naturen som vårt andra klassrum. Läs mer om oss här

Ditt uppdrag
I uppdraget ingår undervisning, mentorskap och kollegialt samarbete i både ämnes- och arbetslag, samt möjlighet att delta i olika utvecklingsuppdrag i samverkan med lärare inom Saltsjöbadens rektorsområde. På Neglinge skola ska varje elev få möjlighet att utveckla sin fulla potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Använda variationsrika arbetssätt i undervisningen med inslag av kollaborativa metoder Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande – göra dem delaktiga i undervisningen. Ha god datakunskap – kunna använda datorn som ett digitalt verktyg i undervisningen. Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Skapa en undervisning som vilar på vetenskaplig grund.

Din erfarenhet
Vi söker en lärare med ämnesbehörighet att undervisa i F-klass till och med årskurs 3. Det är värdefullt om du har erfarenhet av kooperativa och interaktiva arbetssätt i undervisningen. 

Är det här du?
Du ska vara bra på att arbeta mål- och resultatinriktat och ha en god struktur i ditt arbete. Vi arbetar systematiskt med kvalitet i vår verksamhet. Du är mycket tydlig och trygg i ditt ledarskap. Du kan leda och motivera eleverna med ett stort och varmt engagemang i arbetet.

Vi ser gärna att du är positiv, kreativ och initiativrik och vill pröva nya metoder samt att du gillar att arbeta både självständigt och i team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder 
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad? 
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Ann-Sofie Berg på 08-718 76 01 och ann-sofie.berg@nacka.se. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2024-06-17. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12 (Provanställning kan komma att tillämpas)
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/250
Kontakt
  • Ann-Sofie Berg, +4687187601,ann-sofie.berg@nacka.se
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb