Nacka kommun, Social och äldre, Kvalitetsgrupp vård och omsorg

Vi söker nu efter tre nya kollegor till våra kvalitetsgrupper, en tillsvidare och två vikariat. Är du intresserad av hur vi på bästa sätt kan skapa en vård och omsorg med hög kvalitet med nöjda kunder, samt att arbeta med kvalitets-och utvecklingsfrågor? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Ditt uppdrag:

Barn- och familjeenheten, omsorgsenheten samt äldreenheten utgör den sociala omsorgsprocessen i Nacka. Enheterna har i uppdrag att säkra att Nacka kommuns barn, unga, familjer, personer med funktionsnedsättning samt invånare över 65 år får det stöd de behöver för att leva under trygga och goda förhållanden. Vi erbjuder ett brett utbud av insatser baserade på förtroende och respekt för den enskildes kunskap, egna förmåga och vilja att ta ansvar.

Arbetsgrupperna Kvalitet individ och familj (KvIFO) respektive Kvalitet vård och omsorg (KVO) arbetar mot alla tre enheterna och ansvarar för att granska kvaliteten hos anordnare, motverka välfärdsbrott och fånga upp målgruppernas behov för att utifrån det utveckla befintliga eller nya insatser. 

Hos oss är kompetens- och verksamhetsutveckling i fokus och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

I ditt kommande uppdrag kommer du att:

Bidra till att Nackas invånare får tillgång till insatser med god kvalitet inom den sociala omsorgen samt äldreomsorgen. Systematiskt följa upp och kvalitetssäkra verksamheter som arbetar på uppdrag av socialnämnden och äldrenämnden. Skriva utredningar och tjänsteskrivelser. Samverka med inköp vid upphandlingar, omvärldsbevaka samt inhämta och analysera statistik.

Är det här du?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som tycker om att samarbeta och att bidra med dig av din kunskap. För att trivas i rollen bör du ha fallenhet för att bygga relationer då du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Vi ser att du är initiativtagande och strategisk samt har förmåga att driva aktuella frågor inom verksamhetsområdet på ett mål- och resultatorienterat sätt.

För att göra ovan krävs att du arbetar strukturerat och systematiskt och har talang för att analysera och dra slutsatser av material som du samlat in. Du är tydlig, flexibel och kan om så krävs prestera under tidspress. Du har lätt att för att uttrycka dig i kommunikation, både i tal och skrift. 

Din erfarenhet: 

  • Socionomutbildning eller annan relevant akademisk utbildning.
  • Kompetens inom området individ och familj, omsorg och/eller äldre.
  • Kompetens att arbeta inom socialtjänst kopplat till systematiskt kvalitetsarbete, utifrån ett kunskapsbaserat och kundfokuserat arbetssätt.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med upphandling och avtalsfrågor.
  • Utvecklingsarbete och implementering av nya insatser eller arbetssätt .
  • Arbetat i en politiskt styrd organisation Granskning av sociala verksamheter

Vi erbjuder:

Du kommer vara en del i kvalitetsgrupperna som består av 13 engagerade och kreativa medarbetare;

Arbetsgruppen Kvalitet individ och familj består av en grupp på fem kvalitetsutvecklare som arbetar mot barn- och familjeenheten respektive omsorgsenheten.

Arbetsgruppen Kvalitet vård och omsorg består sju kvalitetsutvecklare som arbetar mot omsorgsenheten respektive äldreenheten samt en medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) som arbetar på övergripande nivå.

Båda arbetsgrupperna leds av en gruppchef.

Du erbjuds en bred, självständig roll med möjlighet att få arbeta med utveckling och förbättring. Här får du chansen att arbeta på årets kvalitetskommun som har öppenhet och mångfald som sin vision och vars grundläggande värdering är att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Läs mer om våra förmåner här.

Intresserad? 
Tjänsterna består av en tillsvidare tjänst och två vikariat till och med augusti 2025. Start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta mig Nina Vallin Nielsen, gruppchef/tf. gruppchef för kvalitetsgrupperna på nina.vallin-nielsen@nacka.se, och eller Linkedin.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2024-06-24.

 

 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/273
Kontakt
  • Nina Vallin Nielsen, +4687188877
Facklig företrädare
  • Vision, Zubeyde Arslanerkekoglu, zubeyde.arslanerkekoglu@nacka.se
  • Akademikerförbundet SSR, Hanna Arvinell (ordförande), hanna.arvinell@nacka.se
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb