Att ha nära till naturen är något som nackaborna ofta lyfter fram som en stor fördel med att leva i Nacka. Enheten för drift offentlig utemiljö har det viktiga uppdraget att utveckla attraktivitet och funktion i den allmänna utemiljön för att erbjuda goda livsmiljöer till nackaborna.

Ditt uppdrag
Vi söker nu två personer som under juli månad ska olja in bryggor, kaj däck och utemöbler inom nacka kommun, samt inventera belysning och dokumentera denna i GIS. Du kommer ha nära kontakt med kommunens förvaltningsenhet som driver arbetet.

Din profil
- God datorvana
- Körkort
- Självgående med god förmåga att planera sitt eget arbete
- Meriterande med kunskaper i GIS

Arbetet med utemiljön i Nacka kommun engagerar många och därför är god kommunikativ förmåga på svenska och förmåga att bemöta människor väsentligt.

Vi erbjuder

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Tjänsten är en heltidstjänst under juli månad. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Sandell på fredrik.sandell@nacka.se eller 08 718 88 22. 

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Sista ansökningsdag är 16 juni. Urval påbörjas efter sista ansökningsdag. 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/299
Kontakt
  • Fredrik Sandell, gruppchef, 087188822
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kommunens växel, 087188000(vxl)
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb