Nacka kommun, äldreenheten, Kvalitet och Stöd ÄE

Är du intresserad av hur vi på bästa sätt kan skapa en äldreomsorg med hög kvalitet och nöjda kunder? Vi söker dig som vill arbeta med kvalitet och utveckling, inriktning i det förebyggande arbetet.

Ditt uppdrag

Äldreenheten har i uppdrag att säkra att medborgare över 65 år i Nacka får det stöd de behöver för att leva under trygga och goda förhållanden. Vi erbjuder ett brett utbud av insatser baserade på förtroende och respekt för människors kunskap, egna förmåga och vilja att ta ansvar. Enheten utreder målgruppens behov och utvecklar därefter befintliga eller nya insatser. Inom enheten arbetar vi strategiskt med att vara en äldrevänlig kommun, genom att utveckla de förebyggande insatserna så som mötesplatser och träffpunkter för seniorer. Hos oss är kompetens- och verksamhetsutveckling i fokus och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

I ditt kommande uppdrag kommer du bidra till att Nacka kommuns äldre får tillgång till insatser med god kvalitet genom att bland annat systematiskt följa upp och kvalitetssäkra verksamheter som arbetar på uppdrag av äldrenämnden. I uppdraget ingår att skriva utredningar, tjänsteskrivelser, genomföra upphandlingar, omvärldsbevaka och handlägga statsbidrag. En annan viktig del i uppdraget är att möta den demografiska utvecklingen och att motverka ofrivillig ensamhet bland äldre.

Du kommer vara en del i en arbetsgrupp som består av åtta engagerade och kreativa medarbetare, sju kvalitetsutvecklare med olika ansvarsområden och en medicinskt ansvarig sjuksköterska som ansvarar för god och säker hälso- och sjukvård.  Är det här du?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som tycker om att samarbeta och att dela med dig av din kunskap. För att trivas i rollen bör du ha fallenhet för att bygga relationer då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt. Vi önskar att du som söker är nyfiken och kreativ. Du har förmåga att driva prioriterade frågor inom äldreomsorgens område. För att göra detta krävs det att du arbetar strukturerat och systematiskt och har talang för att analysera och dra slutsatser av material som du samlat in. Du har en analytisk förmåga och är kommunikativt duktig, både i tal och skrift.

Erfarenhet

  • Relevant akademisk utbildning.
  • Kompetens att arbeta inom hälsa eller omsorg kopplat till systematiskt kvalitetsarbete utifrån ett kunskapsbaserat och kundfokuserat arbetssätt.
  • Kompetens inom äldreomsorgen och att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Meriterande

  • Erfarenhet av att utveckla förebyggande insatser för att bidra till seniorernas hälsosammma livsstil.

 

Vi erbjuder

Du erbjuds en bred, självständig roll med möjlighet att få arbeta med utveckling och förbättring. Här får du chansen att arbeta på årets kvalitetskommun som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Blir du vår nya kollega erbjuder vi dig: friskvårdstimme, gym i huset, friskvårdsersättning, förmånscykelserbjudande samt möjlighet att växla semesterersättning mot fler semesterdagar.Intresserad?

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Tillträde den 1 maj eller efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Elisa Reinikainen, gruppchef kvalitetvård och omsorg på elisa.reinikainen@nacka.se, 08-718 88 77, LinkedIn.

Varmt välkommen med din ansökan, senast 2023-02-15

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Facklig företrädare
  • Yvette Forssmark, Vision, 087189168
  • Sara Grönqvist, SSR, 087187564
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-02-15

Tillbaka till lediga jobb