Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Nacka seniorcenter, Talliden

Vill du arbeta i en kommun med gott rykte där du får möjlighet att jobba tillsammans med engagerade kollegor och chefer och göra skillnad för våra äldre? Vill du utvecklas i din yrkesroll, arbeta självständigt och styra över din arbetsdag och endast arbetar vardagar under dagtid? Då ska du söka till Nacka seniorcenter Talliden!

Ditt uppdrag
Talliden är ett av fyra seniorcenter som tillsammans utgör det kommunala alternativet för äldreomsorg inom Nacka kommun. Seniorcentret ligger i Finntorp, på en höjd ovanför Nacka kyrka, och är idag på en utvecklingsresa. Verksamheten håller i dagsläget på att expandera och har idag cirka 37 boende och det kommer succesivt att bli fler boende under renoveringens gång och slutmålet är cirka 60 boende.

Som sjuksköterska på Talliden ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom äldreboende. Det inkluderar bland annat dokumentation, delegeringar samt planering, bedömning och uppföljning av hälso- och sjukvårdsinsatser. Du kommer även att handleda omvårdnadspersonal och vara en av våra nyckelpersoner när det gäller verksamhetens kvalitetssäkring. Då det just nu pågår utvecklingsresa och upprustning av Talliden finns det även stor möjlighet att vara med att utveckla och påverka verksamheten.

Eftersom du är anställd inom Nacka Seniorcenter förväntas du bidra till utvecklingen av hela verksamhetsområdet och verka för ett bra teamarbete mellan våra fyra Seniorcenter. Utöver detta kommer du att ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med HSL-personal, verksamhetschef och bemannare. Rollen omfattar, men är inte begränsad till:

 • Coachning och handledning av omvårdnadspersonal
 • Lokal läkemedelshantering
 • Effektivisering och kvalitetsutveckling av verksamheten

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet från yrket. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Det är meriterande och av stor betydelse om du har specialistutbildning inom demenssjukvård.

För att lyckas i rollen är du ödmjuk, ansvarstagande och engagerad och ser hellre lösningar än problem. I och med att vi ständigt utvecklar vår verksamhet och våra arbetssätt är det viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du tillsammans med andra kan driva utvecklingen framåt. Du bör trivas med att handleda andra, dela kompetens och har även bra helhetsperspektiv. Det svenska språket har du goda kunskaper i, både i tal och skrift samt god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din bakgrund:

 • Du är legitimerad sjuksköterska
 • Det är meriterande om du har arbetet som sjuksköterska i några år
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg

Dina personliga kompetenser:

 • Ansvarstagande
 • Självgående 
 • Empatisk förmåga
 • God samarbetsförmåga
 • Flexibel Initiativtagande


Vi erbjuder
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Vidare erbjuder vi: 

 • Bra schema med tjänstgöring dagtid
 • Kontinuerlig kompetensutveckling utifrån kundernas och verksamhetens behov
 • Stora karriärmöjligheter, som sjuksköterska kan du bland annat gå vidare till en chefskarriär
 • Bra ledning och korta beslutsvägar där din chef finns nära till hands för stöd och för att bolla idéer
 • Ett tätt samarbete med läkare och chefer där gemenskap och stöd är en naturlig del av vardagen
 • Flera förmåner som friskvårdsbidrag, gratis gym och möjlighet att växla till fler semesterdagar. 

Om oss
Nacka seniorcenter (NSC) är en mötesplats för seniorer och det kommunala alternativet för äldreomsorg som erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. I Nacka kommun finns det sammanlagt fyra Seniorcenter som ligger i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden respektive Saltsjö-Boo. Läs gärna mer om våra verksamheter här.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan!

Rekryteringsprocessen består av intervjuer, referenstagning och bakgrundskotroll. I denna rekryteringsprocess har vi valt att rekrytera utan personligt brev. Vid bedömningen av din ansökan för denna roll kommer vi därför endast att utgå ifrån ditt CV och ett antal frågor du får besvara i samband med din ansökan. Det är viktigt att du har ett CV som tydligt beskriver arbetsperiod och dina arbetsuppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-14. 

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Svanholm på jessica.svanholm@nacka.se och vill du veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Therese Prohorenko therese.prohorenko@nacka.se

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Tjänsten är tillsvidare och provanställning kan komma att tillämpas. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 2024-06-24. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/313
Kontakt
 • Svanholm Jessica, +4687189233
Facklig företrädare
 • Yvette Forssmark, Vision, 087189168
 • Jenny Hjelte, Kommunal, 087188978
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb