Tillbaka

Arkivarie till kontaktcenter!

Nacka kommun, kontaktcenter

Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.

Är du arkivarie och vill arbeta i en kommun i framkant?

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att få vara med och bidra i den snabbväxande fas som Nacka kommun befinner sig i! Du kommer att ingå i ett team på tre arkivarier där ni tar stort eget ansvar för verksamheten men har ett nära samarbete med en ansvarig chef. Som arkivarie kommer arbetsuppgifterna i första hand att bestå av jourtjänstgöring, dvs att besvara frågor från allmänheten och medarbetare inom kommunen via mail och telefon. Arbetet innebär att genomföra sökningar i kommunens analoga och digitala arkiv och att lämna ut handlingar, inklusive menprövning. Det kan även förekomma arbete med att ordna och förteckna arkiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med arkivvetenskap om 60 hp/40 hp eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som arkivarie och att du har erfarenhet av att arbeta med it. Du bör uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi ser att det är meriterande om du:

-har erfarenhet av digitala system för registrering och arkivering/e-arkivering.

-har erfarenhet av processbaserad arkivredovisning.

-har arbetat inom kommunal sektor.

För att matcha rollen som arkivarie i Nacka kommun är det viktigt att du har ett öppet sinnelag, är utåtriktad, har en förmåga att agera självständigt och ser vad som behöver göras. Vidare har du en god känsla för service och kan strukturera ditt arbete och även vara flexibel när det krävs. Du har lätt för att samarbeta och som person är du positiv och trygg i dig själv och trivs med att ta ansvar.

Vi erbjuder

Nacka kommun samverkar för att skapa ett hållbart medarbetarengagemang genom arbetsförutsättningar som främjar hälsa och förebygger ohälsa.

Vi erbjuder personalvård i form av tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning. Vi har flexibel arbetstid. Du kommer även få möjlighet att genomföra växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat på heltid tom 2019-12-31, med tillträde 2019-01-15.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta arkivarie Theres Jakobsson på telefon 08-718 98 85 eller arkivarie Helena Lindahl på telefon 08-718 77 36.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2018-12-14.

 

 

 

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 15 januari 2019
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/792
Kontakt
  • Alexandra Jonsson Mazzuoccolo, 087188774
Publicerat 2018-11-23
Sista ansökningsdag 2018-12-14