Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Nacka seniorcenter, Sjötäppan

Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.

På endast 20 minuters tågresa från Slussen kommer du till Nacka Seniorcenter Sjötäppan, ett äldreboende alldeles intill vattnet i vackra Saltsjöbaden. Vill du bli en i vårt team och genom att ta vara på det friska bidra till en bättre tillvaro för de äldre? Då kan jobbet som fysioterapeut hos oss vara det perfekta jobbet för dig!


Arbetsbeskrivning

Sjötäppan är ett av fem seniorboenden som drivs av Nacka kommun. Hos oss får du ett varierande och roligt uppdrag som både innebär direkta fysioterapeutiska insatser såsom rehabilitering, bibehållande och förbättring av fysiska funktioner. Men också gruppträning och handledning av personal samt långsiktigt organisatoriskt arbete för att utveckla och förbättra verksamheten.

Du kommer att möta och hjälpa flera olika kunder i t.ex. andning, muskuloskeletala åkommor och neurologiska sjukdomar. Vi har ett modernt och välutrustat gym med många olika redskap som ger goda förutsättningar för individuell träning.

Som fysioterapeut kommer du även att få ansvar över det strategiska arbetet som t. ex. förebyggande av fall och stötta omvårdnadspersonal i att skapa en mer aktiv vardag för de äldre. Det innebär att du bland annat utbildar och handleder personalen i förflyttningsteknik och ser till att våra kunder har de hjälpmedel de behöver.


Vi erbjuder dig

Hos oss får du vara med att påverka och utveckla verksamheten samt det förebyggande arbetet för de äldre. Till din hjälp har du ett sammansvetsat team som består av olika professioner; flera arbetsterapeuter, sjuksköterskor och såklart omvårdnadspersonal. Du kommer att ingå i ledningsgruppen där vi tillsammans arbetar med utveckling av verksamheten och stöttar varandra i våra olika professioner.

Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling utifrån kundernas och verksamhetens behov. Sjötäppan är stjärnmärkt inom demensomsorg av Svenska Demenscentrum och kan därför erbjuda dig utveckling inom området.

Hos oss arbetar du vardagar och är ledig på helger. Vi erbjuder goda förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, eget gym och möjlighet att växla till fler semesterdagar.

Läs gärna mer om oss på: https://www.nacka.se/valfardsamhallsservice/nacka-seniorcenter/seniorcenter-sjotappan/


Kvalifikationer

Du har en fysioterapeutexamen och gärna erfarenhet av arbete med äldre. Har du ett intresse eller är nyfiken på att lära dig mer om att arbeta med personer som har demenssjukdom är det meriterande. Du är en målinriktad lagspelare som gillar att bidra till utveckling både på kort och lång sikt. Vidare ser du ser möjligheter och gillar att se resultatet av dina egna och laget gemensamma arbete.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är nödvändigt för att kunna utföra arbetet samt vana att använda digitala system (som Combine, Senior alert och BPSD). Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningen

Tillsvidareanställning

Heltid/Deltid 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, så sök redan idag! Sista dagen för ansökan är 31 augusti 2019.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/578
Kontakt
  • Michaela Kalén, Rekryteringsspecialist, 08-7187826
  • Katarina Centerdal, Verksamhetschef, 08-718 90 37
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Terug naar vacatures