Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Stab kompetensförsörjning

Har du kockutbildning och vana av att arbeta i storkök? Är du strukturerad, självgående och har lätt för att samarbeta med andra? Ta chansen till ett meningsfullt sommarjobb som kock på Nacka seniorcenter!  
 
Ditt uppdrag 
Som kock har du ett övergripande ansvar över produktionen och kvalitén för de måltider som serveras på våra seniorcenter, vilket bland annat innebär matlagning, menyplanering, inköp och egenkontroll av köket.  Du lagar god och näringsrik mat utifrån kundgruppens behov och önskemål. All mat lagas från grunden i seniorcentrenas egna fullt utrustade kök och det är främst gedigen husmanskost som lagas. Ibland ordnas temaveckor där årets helgdagar och andra firanden uppmärksammas med tillhörande mat. Givetvis lagas specialanpassad kost till den som har behov av det. Nacka seniorcenter är en mötesplats för seniorer och det kommunala alternativet för äldreomsorg i Nacka kommun. Läs mer om våra fyra seniorcenter i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo, här.   

Din erfarenhet 
För att vara aktuell för tjänsten krävs: 

 • Minst gymnasial kockutbildning
 • Erfarenhet från storkök med husmanskost
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Du måste vara minst 18 år
 • Meriterande med erfarenhet av egenkontroll, HACCP 
 • Meriterande med erfarenhet av specialkost (allergier, avvikande kostanpassning)
 • Meriterande med B-körkort

Är det här du? 
Vi söker dig som är utbildad kock och det är meriterande om du har utbildning inom HACCP-egenkontroll, miljö och hälsa. Du har erfarenhet inom kök och restaurang samt vana av arbete i storhushåll. Som person är du ansvarstagande, driftig och har lätt för att samarbeta. Du har bra sinne för matlagning och service av högsta kvalité. Du kan strukturera upp din dag och har lätt att hitta nya lösningar på problem.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Dina kompetenser 

 • Självständig
 • Strukturerad
 • God samarbetsförmåga
 • Servicefokuserad

Vi erbjuder  
Som medarbetare hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag. Vi arbetar aktivt med individuella anpassningar för att kunna ge våra kunder en hög kvalitet av stöd och service. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta som timvikarie både innan och efter sommarvikariatet. Arbetstiderna är förlagda på dagtid. 

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. 

Om oss 
Som sommarvikarie kommer du ha din anställning på Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat. 

Nacka seniorcenter (NSC) är en mötesplats för seniorer och det kommunala alternativet för äldreomsorg som erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. I Nacka kommun finns det sammanlagt fyra stycken Seniorcenter som ligger i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo. Läs gärna mer om våra verksamheter här. 

Utdrag från Belastningsregistret 
Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Begär utdraget i samband med att du skickar in din ansökan då handläggningstiderna kan vara långa. 

Intresserad? 
Rekryteringsprocessen består av gruppintervju, intervju och referenstagning. I denna rekryteringsprocess har vi valt att rekrytera utan personligt brev. Vid bedömningen av din ansökan för denna roll kommer vi därför endast att utgå ifrån ditt CV och ett antal frågor du får besvara i samband med din ansökan. Det är viktigt att du har ett CV som tydligt beskriver arbetsperiod och dina arbetsuppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-14. 

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Magnus Andersson carl-magnus.andersson@nacka.se eller +46704319111. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad Flexibla arbetstidsmodellen
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/131
Kontakt
 • Therese Prohorenko, +4687188982
 • Theo Nguyen, +46704319995
Facklig företrädare
 • Jenny Hjelte, Kommunal, 087188978
 • Vision, Yvette Forssmark (ordförande), yvette.forssmark@nacka.se
 • Kommunal, Pyret Due Hedlund (ordförande), pyret.due.hedlund@nacka.se
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb