Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Eklidens skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Vi på Eklidens skola söker en legitimerad grundskollärare i matematik och naturorienterande ämnen (NO). Vår skola är belägen i direkt närhet till Nacka gymnasium och Nacka forum, med utmärkta transportförbindelser till centrala Stockholm. Ekliden är en högstadieskola med drygt 900 elever, inklusive en anpassad grundskola. Skolan har cirka 120 medarbetare som arbetar för att alla elever ska nå framgång med sina studier.

Ditt uppdrag 
Som lärare i Ma/NO kommer dina arbetsuppgifter utöver undervisningen innebära ett delat handledaransvar för en klass. Det innebär att du ansvarar för utvecklingssamtal och föräldramöten med elever och vårdnadshavare i din klass.

Vi arbetar i arbetslag och ämneslag med stor frihet att tillsammans forma och utveckla undervisningen inom olika ämnen. 

Ekliden skola använder sig av skolplattformen Infomentor där du registrerar elevresultat, frånvaro och information om din undervisning till eleverna i din klass eller i dina ämnen.

Din erfarenhet
Vi söker en utbildad lärare med  lärarlegitimation i matematik och NO. Höga krav på kompetens, motivation och stolthet i ditt arbete är avgörande. Du bör vara positiv, trygg i dina professionella färdigheter och skicklig på att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Personlig lämplighet värderas högt.

Vi erbjuder dig 
Vi erbjuder en varm atmosfär med starkt engagerade professionella lärare och skolledare. Skolan är organiserad kring olika profiler. Vi har profilklasser inom musik, teknik och design, idrott, samhällsvetenskap och naturvetenskap som stärker elevernas lärande. Vi har haft väldigt fina meritvärden de senaste åren, drygt 270 poäng, och har en hög grad av nöjda och trygga elever på skolan i förhållande till andra skolor i Nacka. Skolan har under de senaste åren renoverats och vi har bland annat fyra nyrenoverade NO-salar och ett nytt ventilationssystem. Läs mer om oss här

Som anställd i Nacka kommun har du bland annat tillgång till förmåner som friskvårdsbidrag på 3 000 kr per år, köp av SL-kort via nettolöneavdrag, förmånscykel och en mångsidig intern stödfunktion. I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad? 
Tjänsten är ett tillsvidareanställning med tillträde den 12 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Fredrik Rönström på 070-4319785 eller fredrik.ronstrom@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2024-06-30. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/189
Kontakt
  • Fredrik Rönström (biträdande rektor), 070-4319785,fredrik.ronstrom@nacka.se
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-08-05
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb