Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Boo Gårds skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Idylliska Boo Gårds skola är en nybyggd F-9 skola med cirka 850 elever. Skolan är belägen i ett naturskönt område med såväl natur som hav in på knuten. Vi är stolta över våra elevers goda resultat och vårt fantastiska trygghetsarbete. Vår vision ”Jag utmanas och lär för framtiden” genomsyrar hela verksamheten.

Vill du bli en av oss på Boo Gårds skola?
I augusti 2021 slog vi upp portarna till vår nya fina skola men underbara lokaler, en väl utformad lärmiljö och en fantastisk skolgård. Boo Gårds skola är en skola med underbara elever och passionerade, kompetenta kollegor där eleverna får de bästa förutsättningar för att nå höga studieresultat och personlig utveckling. Vi strävar efter regelbundna resultatuppföljningar och varierade undervisningsformer. Skolan har ett tätt samarbete med vårdnadshavare och ett omfattande trygghetsarbete i syfte att skapa en trygg skolmiljö. 

Ditt uppdrag
Du skickliga, trygga och engagerade lärare med legitimation att undervisa på lågstadiet är välkommen till oss under höstterminen. Tillsammans med övriga kollegor i årskurs 2 blir du en viktig del att utveckla undervisningen utifrån elevens bästa samt att på ett effektivt sätt nyttja vår fina lärmiljö, såväl inne som ute. Arbetet sker i ett nära samarbete med övriga lärare samt med den fritidshemspersonal som är kopplad till årskursen.

Din erfarenhet
Vår vision "Jag utmanas och lär för framtiden" genomsyrar all vår verksamhet och vi ser att du är en erfaren pedagog med förmåga att göra skillnad för våra elever varje dag. Med en god didaktisk förmåga, tydlig struktur samt goda elevrelationer skapar du de bästa förutsättningarna för våra elever. Vidare har du god vana av anpassning och varierade undervisningsformer vilka ses som en naturlig del i undervisningen.

Viktiga egenskaper

  • engagerad, målinriktad och har ett positivt förhållningssätt
  • lätt för att skapa goda relationer och samspelar effektivt
  • professionell i alla led

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete fullt av utvecklingsmöjligheter på en mycket trivsam skola med nöjda medarbetare, elever och vårdnadshavare. Under hela läsåret pågår ett målmedvetet arbete kring våra värdegrundsfrågor samt kollegialt lärande inom ramen för vårt systematiska kvalitetsarbete. Läs mer om oss här 

Intresserad?
Tjänsten är ett vikariat med eventuell möjlighet till tillsvidaretjänst med tillträde 12 augusti 2024.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Mikaela Högskoog på mikaela.hogskoog@nacka.se och 08-718 86 94.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk här

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärsida här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/312
Kontakt
  • Mikaela Högskoog, +4687188694
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb