Nacka kommun, Älta rektorsområde, Kolarängens förskola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Nu söker vi en förskollärare till vår fina förskola Kolarängen som ligger i utkanten av Älta mot Hellasgården. Kolarängen är en av 6 förskolor i Älta rektorsområde. Älta rektorsområde består av 6 förskolor och 3 grundskolor. Vi har ett nära samarbete mellan förskolorna både kring förskolans utveckling och medarbetares kompetensutveckling. 

Älta är ett naturskönt område som ligger nära natur och sjöar. 

Ditt uppdrag
Förskollärare med ansvar för en avdelning. Ansvarig för den pedagogiska verksamheten och undervisningen i förskolan. På förskolan går ca 55 barn och är uppdelad i 3 avdelningar. 

Är det här du?
Vi söker dig som har förskollärarutbildning och några års erfarenhet av arbete i förskola. Vi söker dig som vill driva utveckling av förskolan och skapa goda strukturer tillsammans med dina kollegor. Du kommer arbeta nära dina två förskollärarkollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för barnen på Kolarängen. 

Vi erbjuder 
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Vi är en organisation som arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten. Älta rektorsområde är en stor organisation så du blir en del av ett stort sammanhang i hela Älta och ett mindre sammanhang på Kolarängen. Läs mer om Kolarängens förskola här

Friskvårdsbidrag på 3000:- och egen bärbar PC. 

Intresserad? 
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anne Sjö på anne.sjo@nacka.se och 070-4318815

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2024-04-30.Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/184
Kontakt
  • Anne Sjö (rektor), +4687188815
Facklig företrädare
  • Kommunal, Pyret Due Hedlund, pyret.due.hedlund@nacka.se
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson , mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-04-14
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb