Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Skuru skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Vill du utvecklas och bygga på din lärarerfarenhet genom ett vikariat som lärare i Idrott och hälsa under höstterminen 2024?

Ditt uppdrag
Nu söker vi en vikarie i Idrott och hälsa under höstterminen 2024 under nuvarande lärares föräldraledighet. Utöver att undervisa i idrott och hälsa är du, tillsammans med en kollega, mentor för en klass på högstadiet. 

Din erfarenhet
För denna tjänst krävs att du har:

  • lärarlegitimation med behörighet att undervisa åk 1-9 i Idrott och hälsa
  • god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.


Det är meriterande om du även har:

  • erfarenhet av att undervisa elever inom NPF
  • god digital kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är det här du?
Vi söker dig som har god pedagogisk insikt och som vet att goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är en förutsättning för att göra ett bra arbete. Du är en tydlig ledare i klassrummet/idrottssalen/utemiljön och du inspirerar eleverna till idrott och rörelse såväl på lektion som utanför. Du kan samtidigt hantera många olika arbetsuppgifter, arbetssätt och problem samt har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och utifrån elevers behov. Du är öppen för nya situationer och lösningar och har förmåga att tänka om och nytt.

Vi erbjuder
Skuru skola är en liten och familjär F-9 skola omgiven av härlig och vacker natur. Vi har både skog och vatten nära inpå skolgården trots att skolan ligger centralt beläget i Nacka, precis vid Skurubron och Skurusundet. Det gör att det är goda kommunikationer såväl från Slussen som från övriga Nacka och Värmdö. Som lärare hos oss får du arbeta med engagerade, erfarna och kompetenta kollegor. Vidare erbjuder vi subventionerade lunchmåltider och tillgång till fri parkering. Läs mer om oss här 

Som anställd i Nacka kommun har du bland annat tillgång till förmåner som friskvårdsbidrag på 3 000 kr per år, köp av SL-kort via nettolöneavdrag (som tillsvidareanställd) och en mångsidig intern stödfunktion. I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Linda Kjellkvist på 070 431 9706 eller via linda.kjellkvist@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/237
Kontakt
  • Linda Kjellkvist (biträdande rektor), 070-4319706
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-19
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb