Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Nacka seniorcenter

Är du utbildad undersköterska, student inom vård och omsorg eller intresserad av att arbeta med äldreomsorg? Vi söker dig som är en serviceinriktad lagspelare som vill bidra till att Nacka kommuns äldre får en fantastisk tillvaro och den vård dem behöver. Hos Nacka seniorcenter erbjuder vi dessutom goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan redan idag!   

Ditt uppdrag 

Nacka seniorcenter är en mötesplats för seniorer samt det kommunala alternativet för äldreomsorg i Nacka kommun. Våra fyra seniorcenter finns i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo, på alla boenden finns det både en somatisk- och en demensavdelning. Alla boenden erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg samt har fullt utrustade kök. Utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt skapar vi en trygg och säker miljö där delaktighet och de enskildas behov av vård och omsorg av god kvalitet är styrande i alla insatser. Läs mer på Nackas hemsida.

Som sommarvikarie hos Nacka seniorcenter centreras ditt arbete runt att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygga. Kundens behov är alltid utgångspunkten för insatserna, och vi följer deras önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad. Som sommarvikarie är vanliga arbetsuppgifter omvårdnad, att ge medicin, omplåstring, lättare sårvård, tillsyn samt besvara larm. Dokumentation ingår även som en viktig del i ditt arbete. 

Arbetstiderna för dag, kväll och helg är förlagda varierande tider mellan kl. 07:00-21:00. Arbetstiderna för nattpassen är 21:00-07:00 helger förekommer. 

Som sommarvikarie tar du över en ordinaries fasta schema. Perioderna kan variera mellan juni till slutet av september. 

Din erfarenhet 

Krav:

 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Du måste minst vara 18 år gammal

Meriterande:

 • Avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg
 • Erfarenhet av äldreomsorg
 • Arbetat med somatiska- och demenspatienter tidigare
 • Dokumentations- och datorvana 

Är det här du? 

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som sommarvikarie hos Nacka seniorcenter ser vi att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga samt fokus på problemlösning. Vidare är du flexibel samt ansvarstagande och trivs med att arbeta självgående. Då du arbetar direkt med verksamhetens kunder kräver arbetet personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Arbetet förutsätter god fysik förmåga då lyft samt förflyttningar förekommer. 

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Vi erbjuder  
Som sommarvikarie hos Nacka seniorcenter är du anställd av Stab kompetensförsörjning som ansvarar för att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat. Du erbjuds möjlighet att arbeta som timvikarie innan och efter ditt sommarvikariat.

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. 

Utdrag ur belastningsregistret 
I enlighet med Nacka Socialnämnds beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning. Använd blankett 442.5 för skola och förskola. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering.  Begär gärna utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. 

Intresserad? 
I denna rekryteringsprocess har vi valt att rekrytera utan personligt brev. Vid bedömningen av din ansökan för denna tjänst utgår vi ifrån ditt CV och ett antal frågor som du besvarar i samband med din ansökan. Det är viktigt att ditt CV tydligt beskriver arbetsperiod och dina arbetsuppgifter. Rekryteringsprocessen består av gruppintervju och referenstagning. Urvalet kommer att ske löpande.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Theo Nguyen, Rekryteringsspecialist, theo.nguyen@nacka.se, 070 431 99 95

Emil Juhlin, HR administratör, emil.juhlin@nacka.se, 070 1847151

Vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/241
Kontakt
 • Theo Nguyen, Rekryteringsspecialist, 0704319995
 • Emil Juhlin, HR administratör, 0701847151
 • Therese Prohorenko, Rekryteringsspecialist, +4687188982
Facklig företrädare
 • Yvette Forssmark, Vision, 087189168
 • Jenny Hjelte, Kommunal, 087188978
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb