Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Orminge skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Orminge skola - en mötesplats för lärande med framtidstro. Skolan ligger centralt nära shopping och kultur utan att sakna natursköna och lugna omgivningar med närhet till skog och vatten. Goda kommunikationer tar dig från Slussen på ca 20 minuter. Orminge skola är en mångkulturell F-6 skola med nio arbetslag. Skolan samarbetar med Nacka musikskola och många av eleverna åk 1-3 spelar fiol eller cello. Skolan arbetar med entreprenöriellt lärande. Vår fina motorikpark, Happy Park, är ett konkret resultat av ett entreprenöriellt utvecklingsarbete. Skolan har en god IT-miljö med många kompetenta pedagoger som tillsammans med eleverna utvecklar lärandet. Skolgården är unik och vacker och främjar alla elevers motorik, rörelse och trivsel.

Arbetsbeskrivning

Orminge skola/Myrsjö rektorsområde söker lärare till en åk 2.

Tycker du precis som vi att skolans värdegrund ska genomsyra allt. Är du nyfiken på hur vi arbetar med våra fyra pedagogiska byggstenar - entreprenöriell pedagogik, lärmiljö, idrott/rörelse  och NPF då har du kommit rätt. Läs mer och se filmen på vår hemsida.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare, inriktning mot de yngre åldrarna som utmanas av och vill arbeta i en mångkulturell skola. Du kommer att vara mentor och samarbeta med personalen på fritids som också finns med under skoldagen. Du är insatt i eller är nyfiken på genrepedagogik och språkutvecklande arbetssätt. Du kommer också att ha ett nära samarbeta med en av skolans specialpedagoger som är knuten till åk F-3. Orminge skola har två paralleller i åk F-6. Vi erbjuder dig

En fin och kreativ lärmiljö, professionella och omtänksamma kollegor samt ett mycket välfungerande och stabilt elevhälsoteam. Skolans specialpedagoger arbetar nära er lärare samt håller regelbunden handledning med varje årskurs separat. Skolan serverar fantastisk god subventionerad lunch.  

Din bakgrund

Vi söker dig erfarna legitimerade grundskollärare med inriktning mot de yngre åldrarna med behörighet att undervisa i så gott som samtlig ämnen. (Sv, Eng, Ma, No, So, bild och teknik) Du är trygg, stabil och en självklar ledare i klassrummet. Du skapar goda relationer med varje elev och till deras vårdnadshavare. Du tycker om att samarbeta med kollegor som hjälper och stöttar varandra för att alla elever ska lyckas och nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten är tidsbegränsad till 17/6 2024 med god chans till en tillsvidare tjänst.                    Tjänsten är på 100%. Ansökan senast den 28 maj via rekryteringssystemet.                            Tillträde 1 mars 2023. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-01
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/41
Kontakt
  • Katja Lager, +4687189261
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-24

Tillbaka till lediga jobb