Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Sickla skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Sickla skola består av en grundskola årskurs F-6 samt en anpassad grundskola årskurs 1-6. Skolan ligger både nära naturen och Dieselverkstadens kulturutbud. Kommunikationerna till resten av Nacka och innerstaden är utmärkta; resan till Slussen tar 5-7 minuter. Skolan ligger i en av landets mest expansiva utvecklingsområde och skolan byggs om och renoveras för framtiden

Våra elever får utveckla sitt lärande och sina förmågor för att växa till självständiga individer som vågar ta för sig och tro på sig själva. Vi är angelägna om att alla får den utmaning, trygghet och studiero som krävs för att utvecklas så långt som möjligt. Att hitta nya vägar till lärande är viktigt och vi arbetar målinriktat för att ligga i framkant rörande forskning och beprövad erfarenhet.

Är du legitimerad grundskollärare med erfarenhet av att arbeta i mellanstadiet?  Nu finns det en möjlighet att få komma och jobba hos oss på Sickla skola! Välkommen att söka detta vikariat. 

Ditt uppdrag
Tjänsten som klasslärare på Sickla skola innebär att du ingår i ett arbetslag med hög kompetens. Arbetslaget arbetar som ett team med lärare, fritidspersonal och elevassistent. Som klasslärare på Sickla skola har du också mentorskap i en klass.  

Vi söker nu en legitimerad grundskollärare med behörighet i att undervisa i åk F-6  men företrädesvis behörighet för åk 4-6. Ditt uppdrag på skolan under första läsåret är att arbeta som klasslärare i åk 6. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att samtliga elever ska nå så långt som möjligt i sin utveckling. Arbetslagen arbetar väldigt nära och utvecklas genom kollegialt lärande. Som mentor har du kontakt med vårdnadshavare, håller i utvecklingssamtal och kommunicerar kring det som rör klassen.  

Din erfarenhet
Du ska vara legitimerad och erfaren lärare med behörighet att undervisa i åk F-6, företrädesvis ämnen inom åk 4-6. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team, ha en god social förmåga och vara ansvarstagande och engagerad. Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och vårdnadshavare. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap och du kan leda och motivera eleverna med ett stort engagemang i arbetet. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du är van vid att arbeta med anpassningar på såväl grupp- som individnivå och arbetar med att anpassade en pedagogiska lärmiljön efter klassens olika behov. Du har arbetat med kooperativt lärande och använder det som ett naturligt inslag i din undervisning.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Är det här du?
Vi tror att du söker ett uppdrag där du får arbeta och utvecklas i team tillsammans med kollegor. Du söker och bidrar till ett kollegialt lärande och ser nyttan i att lära tillsammans och av varandra. Du strävar efter att alla elever ska i mål samt är du kreativ i ditt arbete för att nå hela vägen fram.

Vi erbjuder
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad? 
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Catrin Freidenvall på catrin.freidenvall@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2024-06-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/240
Kontakt
  • Catrin Freidenvall (biträdande rektor), +46704318859
Facklig företrädare
  • Mikael Eriksson, Sveriges lärare, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-01

Tillbaka till lediga jobb