Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Myrsjöskolan

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Är du en engagerad och legitimerad lärare som brinner för din pedagogiska gärning? Tycker du om att arbeta som lärare på mellanstadiet och med elever som har utmaningar inom AST? Trivs du med att utveckla dina elever till fina och trygga medborgare för framtiden? Då söker vi just dig!

Ditt uppdrag
Till terminsstart i augusti 2024 söker en lärare i åk 4-6 på Myrsjöskolans mellanstadium. Du ska undervisa i en särskild undervisningsgrupp som vi önskar börja med till hösten. Vi har redan en välfungerande grupp på lågstadiet som du kan samarbeta med.

Din bakgrund
Du är legitimerad lärare med goda ämneskunskaper. Du får gärna ha flera års erfarenhet som lärare. Vidare är du en trygg lärare som vågar testa nytt och driva pedagogisk utveckling särskilt för dessa elever som är i behov av ett mindre sammanhang. Du skapar goda relationer till dina elever, skapar en god arbetsmiljö och får dem att vilja lära sig mer. Du har god vana vid att arbeta individuellt och med anpassningar i undervisningen.

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Myrsjöskolan är en välorganiserad och strukturerad F-9 skola där elever och lärare trivs, det är högt i tak och det är en tillåtande miljö. Vi arbetar efter mottot – ”Elever som trivs i sin skola lär sig mer” och eleverna når mycket goda resultat. 

Myrsjöskolan har ett välfungerande elevhälsoteam och trygghetsteam. Vi arbetar mycket med hälso- och kamratstödjande aktiviteter. Skolan har en god materiell standard och IT-miljö där vi arbetar 1-till -1 från åk 4. För fem år sedan flyttade F-6-delen in en ny skolbyggnad mer anpassad till dagens skola. Vi är en övningsskola för lärarstuderande vid Stockholms universitet. Skolan är en populär skola och söktrycket att få placera sina barn på skolan är stort. Läs gärna mer om oss här. Under ”Att börja på Myrsjöskolan” finns presentationer av skolan och vår verksamhet.

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Om anställningen
Tjänsten är en visstidsanställning över nästkommande läsår med eventuell förlängning på 100 procent från skolstart i augusti fram till nästa sommar. 

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Lena Wikenholm på 070-431 8568 eller via mail lena.wikenholm@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/256
Kontakt
  • Lena Wikenholm (biträdande rektor), +4687188568
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb