Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Saltsjö-Duvnäs skola med förskolor

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Saltsjö-Duvnäs skola består av Duvnäs skola F-6 och Saltängens skola F-3. Skolan ligger i Saltsjö-Duvnäs natursköna och lugna omgivningar med närhet till skog och hav. Saltsjö-Duvnäs skola har den lilla skolans närhet och den stora skolans kraft, där lärande och trygghet står i fokus. Skolans cirka 400 elever är fördelade på två skoldelar vilket gör den tillräckligt liten för att skapa en personlig atmosfär, samtidigt som den dra fördel av en större skolas resurser. Både Saltängen och Duvnäs har egna kök som lagar goda och näringsrika luncher som till stor del är ekologiska och närproducerade.

Vi söker dig som önskar arbeta som timvikarie på skola och fritids i Skuru-Duvnäs rektorsområde.
Uppdraget som timvikarie
Att arbeta i våra klasser och fritidshem innebär att tillsammans med övriga inspirerande och kompetenta medarbetare utforma en undervisning som är lustfull, lärorik och rolig för alla våra elever.
Vårt uppdrag utgår från Läroplan Lgr 22. Varje elev skall få det varje elev har rätt till - en utbildning som är likvärdig och av god kvalitet i en trygg miljö. Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra
skolor på kortare eller längre uppdrag.
Vi erbjuder dig
Våra tre skolor ligger vackert belägna nära skog och vatten och har stora möjligheter till rik och varierad utevistelse. Vår verksamhet utgår från varje elevs förmågor och nyfikenhet. Vi ser möjligheten i varje elev och utgår från att alla elever är kompetenta, nyfikna och har lust att lära. Elevers inflytande i en demokratisk verksamhet där vår värdegrund och det respektfulla mötet står i fokus. Det finns möjlighet till pedagogiska måltider till en subventionerad peng.
Din bakgrund
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie hos oss. Kanske du idag studerar och önskar kombinera detta med att arbeta. Arbetet som timvikarie på skola ger dig kunskap och erfarenhet, vilket kan ge en bra grund för dig som har tankar på fortsatta studier inom området. Du brinner för pedagogik och finner elevers lärande spännande. Du är positiv, flexibel och en driven person som har ett bra bemötande och förhållningssätt. Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med olika kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Tjänsten är en tidsbegränsad timavlönad anställning på deltid/heltid vid behov. Tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta
biträdande rektor Christina Miltén, christina.milten@nacka.se.
Sista ansökningsdag är den 29/9, du söker tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev via rekryteringssystemet.

 

Läs gärna mer om våra verksamheter på www.nacka.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde snarast
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Timantällning vid behov
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/555
Kontakt
  • Christina Miltén, +4687187815
Facklig företrädare
  • Nina Hamilton, Kommunal, 087189199
Publicerat 2022-11-30
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb