Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Stavsborgsskolan

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Är du en driven lärare i musik som vill undervisa elever i årskurs 7-9? Vill du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor på en nybyggd och attraktiv skola? Sök då rollen som lärare i musik på Stavsborgsskolan redan idag!

Ditt uppdrag
I rollen som lärare i musik undervisar du elever i årskurs 7-9. Det finns eventuellt möjlighet att arbeta mot yngre åldrar. Du är ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt ämne utifrån läroplanen. Du följer upp, bedömer, betygsätter och dokumenterar elevers kunskapsutveckling. Undervisningen i årkurs 7-8 sker i halvklass på cirka 13-14 elever samt undervisningen i årkurs 9 sker i helklass på max 28 elever. Vidare planerar och genomför du skolans övergripande musikprojekt, exempelvis vid terminsuppstart, skolavslutning, lucia och övriga lämpliga traditioner. I rollen ingår även delat mentorskap för en klass i årkurs 7.

Du tillhör ett arbetslag för årskurs 7 bestående av en blandning av ämneslärare. På skolan arbetar en ytterligare lärare i musik. Ni har avsatt ämnestid en gång i veckan samt samarbetar gällande planering, bedömning, betygsättning och systematiska kvalitetsarbete. Det finns utrymme att påverka och utveckla undervisningen utifrån intresse, kunskap, erfarenhet och kreativitet.

Din erfarenhet
För denna tjänst krävs att du har:

  • lärarlegitimation med behörighet att undervisa elever i årskurs 7-9 i musik
  • god digital kompetens med god vana av att arbeta med IT som pedagogiskt verktyg
  • god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.


Det är meriterande om du även har:

  • erfarenhet av att undervisa i musik
  • erfarenhet av att undervisa elever i årskurs 7-9
  • erfarenhet av mentorskap.


Är det här du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du både har intresse och förmåga att samarbeta, kommunicera och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. På ett självgående sätt har du förmåga att styra, strukturera och ansvara för din tid och dina arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett tydligt och effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har samtidigt lätt för att ta egna initiativ och sätta i gång aktiviteter utan att invänta instruktioner. Du är en aktiv och kreativ person som tar initiativ utifrån elevernas behov och intressen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Stavsborgsskolan är en nybyggd attraktiv F-9 skola som är byggd för framtiden. Skolan ligger i Älta med goda kommunikationer till Slussen, Nacka och Värmdö. Vi har ett härligt naturvackert läge med nära till hav, sjöar och skog. Här arbetar idag cirka 70 personer. Arbetsplatsen kännetecknas av drivkraft, bra kamratskap och ett gott samarbete. Vi ställer höga krav på våra medarbetare att vara kompetenta, motiverade och stolta. Läs mer om oss här

Som lärare i musik hos oss får du arbeta med engagerade, trevliga och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Du får även möjlighet att samarbeta med en erfaren musiklärare. Vidare har vi nya och fina musiksalar med modern utrustning. Vi är en ny skola och därmed fortfarande inne i en uppbyggnads- och utvecklingsfas. Det gör att du har möjlighet att påverka och utveckla såväl din roll och undervisning som skolans rutiner, struktur och arbetssätt utifrån din kunskap och erfarenhet.

Som anställd i Nacka kommun har du bland annat tillgång till förmåner som friskvårdsbidrag på 3 000 kr per år, köp av SL-kort via nettolöneavdrag och en mångsidig intern stödfunktion. I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad?
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid med start i augusti och avslut juni 2025. Det finns eventuellt möjlighet till förlängning.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Dennis Samuelsson Serwadda på 08–718 88 12 och dennis.samuelssonserwadda@nacka.se

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2024-05-02. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti (Avslut juni 2025 men finns ev möjlighet till förlängning)
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/180
Kontakt
  • Dennis Samuelsson Serwadda (biträdande rektor), 08–7188812,dennis.samuelssonserwadda@nacka.se
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb