Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Boo Gårds skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Vill du arbeta på en välfungerande och trivsam skola som ligger i framkant och har en tydlig vi-känsla? Vill du vara med att fortsätta utveckla vår verksamhet? Sök då rollen som lärare i engelska och spanska på Boo Gårds skola redan idag!

Ditt uppdrag
I rollen som lärare undervisar du elever i årskurs 6-9 i engelska och moderna språk spanska. Du är ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i dina ämnen utifrån läroplanen. Du anpassar undervisningen utifrån elevernas behov, intressen och förutsättningar. Du följer upp, bedömer, betygsätter och dokumenterar elevers kunskapsutveckling. Du ansvarar för att skapa förtroendefulla relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I uppdraget ingår mentorskap för elever på högstadiet.

Du tillhör både ett ämnes- och årskursteam. På skolan arbetar flera ämneskollegor inom engelska och moderna språk. Ni samarbetar gällande elever, planering, bedömning, betygsättning, pedagogiskt utvecklingsarbete och systematiskt kvalitetsarbete. Det finns utrymme att påverka och utveckla undervisningen utifrån intresse, kunskap och erfarenhet.

Din erfarenhet
För denna tjänst krävs att du har:

  • lärarlegitimation med ämnesbehörighet för årkurs 6-9 i engelska och moderna språk spanska.
  • god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.


Det är meriterande om du även har:

  • erfarenhet av att arbeta som lärare
  • erfarenhet av att undervisa elever i årskurs 6-9
  • ämnesbehörighet för årkurs 6-9 i andra ämnen än engelska och spanska
  • erfarenhet av mentorskap
  • god digital kompetens med god vana av att arbeta med IT som pedagogiskt verktyg
  • erfarenhet av att arbeta med elever som är i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.


Är det här du?
För att lyckas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du både har intresse och förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är intresserad av och håller dig uppdaterad om nya rön och forskning inom pedagogik. Du förstår att elever har olika förutsättningar och behov samt att de tar till sig kunskap och kommunicerar på olika sätt. Det gör att du anpassar ditt val av arbetssätt och verktyg efter varje elev. Du kan samtidigt hantera många olika arbetsuppgifter, arbetssätt och problem samt har lätt för att anpassa dig efter både ändrade omständigheter och utifrån verksamhetens och elevens behov. Det är viktigt att du har både ett inlyssnande och tydligt lärarledarskap i klassrummet. Du har förmåga att leda, motivera och engagera elever. Vidare är du en trygg person som är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga och pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Boo Gårds skola är en välfungerande, trivsam och relativt nybyggd F-9 skola med cirka 815 elever. Skolan har en härlig och vacker närmiljö med skog och vatten runtomkring. Vi har underbara elever samt passionerade och kompetenta pedagoger. Våra elever får de bästa förutsättningar för att nå höga studieresultat och personlig utveckling. Skolan har ett tätt samarbete med vårdnadshavare samt ett omfattande trygghetsarbete i syfte att skapa en trygg miljö. Vi är en skola med starka traditioner, vilket också skapar en tydlig vi-känsla. Vi har nöjda medarbetare, elever och vårdnadshavare. Vi erbjuder dig ett arbete fullt av utvecklingsmöjligheter på en mycket trivsam skola med skickliga pedagoger som arbetar målmedvetet med kollegialt lärande och pedagogisk utveckling. Vår vision ”Jag utmanas och lär för framtiden” genomsyrar hela verksamheten. Läs mer om oss här 

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Som anställd i Nacka kommun har du bland annat tillgång till förmåner som friskvårdsbidrag på 3 000 kr per år, köp av SL-kort via nettolöneavdrag och en mångsidig intern stödfunktion.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Joakim de Klonia på 08-718 86 13 och joakim.deklonia@nacka.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

I första hand söker skolan en lärare med behörighet i både engelska och spanska men tjänsten kan även tillsättas av två deltidstjänster förutsatt att sökande är behöriga i respektive ämne.

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärssida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/309
Kontakt
  • Joakim de Klonia (biträdande rektor), joakim.deklonia@nacka.se,08-7188613
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Mikael Eriksson, mikael.eriksson@nacka.se
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb