Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Boo Gårds skola

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Idylliska Boo Gårds skola är en nybyggd F-9 skola med cirka 850 elever. Skolan är belägen i ett naturskönt område med såväl natur som hav in på knuten. Vi är stolta över våra elevers goda resultat och vårt fantastiska trygghetsarbete. Vår vision ”Jag utmanas och lär för framtiden” genomsyrar hela verksamheten.

Ditt uppdrag
Som barnskötare i vår lilla undervisningsgrupp Gläntan, för åk 1-6, på Boo Gårds skola har du ansvar för att tillsammans med lärare och socialpedagog skapa en trygg och lärorik skoldag för elever i behov av särskilt stöd.  Tjänsten omfattar både att vara pedagogiskt stöd under lektionstid i den grupp vi kallar Gläntan och att finnas nära eleverna på raster mm så att de är trygga och får en fungerande vardag. Efter skoltid är du del i ett team som gemensamt driver fritidshemsverksamhet i en lågstadieårskurs. I rollen som barnskötare på Boo Gårds skola behöver du vara trygg i att arbeta i hela vår verksamhet åk F-9 då elevernas behov kan variera mellan läsår och alla pedagoger måste kunna arbeta där vi har behov i organisationen.

Din erfarenhet
Du är utbildad barnskötare, fritidsledare eller motsvarande utbildning som gör att du är trygg och kan bidra pedagogiskt i den roll vi söker. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever i behov av särskilt stöd i grundskola på både skol- och fritidshemstid.  Du har mycket god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med elever med NPF-diagnos samt dyslexi.

Är det här du?
Du är van vid att stötta enskilda elever både deras lärande och i sociala situationer, du är trygg i att leda elevgrupper, du tycker om att samarbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du har god förmåga att vara delaktig i att leda och organisera en trygg och positiv lärandemiljö samt att ge goda förutsättningar för eleverna att kunna bli delaktiga i sitt eget lärande och sin fritidshemstid.

Du ser det gemensamma lärandet på fritidshemmet och kap 1, 2, och 4 i läroplan Lgr22 som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap tillsammans med eleverna, där du som en självklarhet är en aktiv pedagog i elevgruppen.

Du är en trygg och stabil som person. Du kommunicerar tydligt och kan stötta elever i deras lärande både under skol- och fritidshemstid.

Vår vision "Jag utmanas och lär för framtiden" genomsyrar all vår verksamhet och vi ser att du är en erfaren pedagog med förmåga att göra skillnad för våra elever varje dag.

Vi vill att du; är engagerad, målinriktad, trygg och har ett positivt förhållningssätt har lätt för att skapa goda relationer och samspelar effektivt och är professionell i alla led. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete fullt av utvecklingsmöjligheter på en mycket trivsam skola. Vi har nöjda medarbetare, elever och vårdnadshavare. Under hela läsåret pågår ett målmedvetet arbete med skolans pedagogiska utveckling. Läs mer om oss här

Som anställd i Nacka kommun har du bland annat tillgång till förmåner som friskvårdsbidrag på 3 000 kr per år, köp av SL-kort via nettolöneavdrag och en mångsidig intern stödfunktion. I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 7 augusti. Vi tillämpar 3 månaders provanställning på denna tjänst.

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Mikaela Högskoog på 070-431 85 13 eller mikaela.hogskoog@nacka.se. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att få din ansökan!

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Länk här

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering.

Besök gärna Nackas kommunala skolor och förskolors karriärsida här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240807
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/311
Kontakt
  • Mikaela Högskoog, +4687188694
Facklig företrädare
  • Kommunal, Pyret Due Hedlund, pyret.due.hedlund@nacka.se
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-15

Tillbaka till lediga jobb